DVD-ink online is megvásárolhatók: 

Bookline
despot.hu
Flaccus Könyvesbolt
Írók Boltja
Kultúrbarlang
Líra
Xpress

Libri, Líra bolthálózat; Örkény Könyvesbolt, Kölcsey Könyvesbolt (Veszprém), Anima könyvesboltok, Írók Boltja, Fókusz, Líra Könyváruház, Flaccus Könyvesbolt); a Média Markt, Tesco, Auchan

Fábri Zoltán 100 Gyűjteményes kiadás III. – előzetes

Új előzetes készült a Fábri Zoltán 100. gyűjteményes kiadás harmadik díszdobozához.

Mi történik a Filmarchívumban?

Hogyan menti át a Filmarchívum a mozgóképes örökséget a következő generációk számára? Milyen gyűjteményeink vannak, hogyan zajlik a gyűjteményezés, a megőrzés, a digitális filmrestaurálás a gyakorlatban? Az MTVA Szépművészet című műsora forgatott nálunk.

Az ötödik pecsét – új előzetes

Új előzetes készült Fábri Zoltán teljeskörűen restaurált filmjéhez.

Fábri Zoltán 100 Gyűjteményes kiadás II. – előzetes

Új előzetes készült a Fábri Zoltán 100. gyűjteményes kiadás második díszdobozához.

Nyári programok a Filmarchívumtól

Megérkezett a trailer a nyári programjainkhoz.

Krzysztof Zanussi mesterkurzus a filmrendezésről

A lengyel film élő legendája januárban mesterkurzust tartott a Filmalap Fast Forward programjának keretében a budapesti Lengyel Intézetben. A személyes hangvételű előadás teljes hosszban itt tekinthető meg.

Új előzetesek készültek régi magyar filmekhez

Öt magyar klasszikus film, a Hyppolit, a lakáj, a Dögkeselyű, a Te, rongyos élet...!, a Szamárköhögés és a Sose halunk meg elérhetővé vált a Telekom videotékájában. Ebből az alkalomból új előzetesek is készültek a filmekhez.

Szabó István Közép-Európája

80. születésnapja alkalmából Szabó István életműve előtt tisztelegnek a lírai összeállítással a Magyar Nemzeti Filmarchívum munkatársai. A klipben felvillannak a korai filmek jellegzetesen visszatérő motívumai, Szabó kedves szereplői, tárgyai, s a későbbi filmek világsztárjai.

Az én XX. századom – új előzetes

A 2018-as Berlini Filmfesztivál filmklasszikusok előtt tisztelgő Berlinale Classics szekciójában műsorra tűzik Enyedi Ildikó Az én XX. századom című, Cannes-ban 1988-ban Arany Kamera-díjat nyert első játékfilmjét, teljeskörűen restaurálva.

A honlap zavartalan működése érdekében cookie-kat (sütiket) használunk.RENDBEN